Stille verkoop Amersfoort

Sommige verkopers kiezen ervoor om hun woning (voorlopig) in de stille verkoop te zetten. Stille verkoop betekent dat jouw woning te koop staat, zonder dat we de gebruikelijke kanalen inzetten om de woning te verkopen, zoals Funda of een Te Koop bord.

 

Ons Aanbod


 

maisonnette in Nieuwland

Maisonette in Nieuwland €335.000,-

De woning is gebouwd in het jaar 2001. Het heeft een woonoppervlakte van 88m2. Gelegen op loopafstand van winkelcentrum Nieuwland en met enkele minuten ben je onderweg op uitvalsweg A1. Wil jij meer te weten komen over deze woning? Neem dan snel contact op!

Tussenwoning in Vathorst €700.000,-

De woning is gebouwd in het jaar 2004. Het heeft een woonoppervlakte van 162m2. De woning beschikt over het energielabel A. Gelegen in het kindvriendelijke de Velden. Op fietsafstand van centrum Vathorst. Verder heeft de woning een ruime inpandige garage, parkeren op eigen terrein en 12 zonnepanelen. Wil jij meer te weten komen over deze woning? Neem dan snel contact op!

Vathorst

Hoekwoning in Vathorst €850.000,-

Deze modern en strak afgewerkte hoekwoning bevind zich aan de noordkant van de nieuwbouwwijk Vathorst. De woning is gebouwd in het jaar 2020 en beschikt over alle moderne faciliteiten. Met een woonoppervlakte van 178m2 is dit een van de grotere woningtypes in de omgeving. Wil jij meer te weten komen over deze woning? Neem dan snel contact op!

Woning in de Stadskern van Amersfoort

begane grond appartement in hartje Amersfoort €200.000,- (Richtprijs)

Hip wonen in Amersfoort? Dat kan zeker. Deze woning bevind zich in de stadskern van Amersfoort. Om de hoek van veel voorzieningen. Het pand is gebouwd in 1920 en wordt opgedeeld in verschillende appartementen. De woning heeft 28m2 en een entresol. Ook beschikt de woning over een tuin met ligging op het Zuid-Westen. Wil jij meer te weten komen over deze woning? Neem dan snel contact op!

Woning in de Stadskern van Amersfoort

appartement in hartje Amersfoort €375.000,-

Hip wonen in Amersfoort? Dat kan zeker. Deze woning bevind zich in de stadskern van Amersfoort. Om de hoek van veel voorzieningen. Het pand is gebouwd in 1920 en wordt opgedeeld in verschillende appartementen. De woning heeft 72m2. Ook beschikt de woning over een ruim terras met ligging op het Zuid-Westen. Wil jij meer te weten komen over deze woning? Neem dan snel contact op!

Woning in de Stadskern van Amersfoort

maisonnette in hartje Amersfoort €375.000,-

Hip wonen in Amersfoort? Dat kan zeker. Deze woning bevind zich in de stadskern van Amersfoort. Om de hoek van veel voorzieningen. Het pand is gebouwd in 1920 en wordt opgedeeld in verschillende appartementen. Wil jij meer te weten komen over deze woning? Neem dan snel contact op!

Appartement in Randenbroek €275.000,-

Dit speels ingedeelde appartement in Randenbroek heeft een karakteristieke uitstraling. De woning bevind zich op loop/fietsafstand van hartje Amersfoort. Met een woonoppervlakte van 65m2 verdeelt met 2 slaapkamers. Wil jij meer te weten komen over deze woning? Neem dan snel contact op!